Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Șefa USR București, Roxana Wring, e o veche colaboratoare a Elenei Udrea

Mugur Ciuvică face o dezvăluire incendiară despre şefa USR Bucureşti:

”Șefa USR București, Roxana Wring, e o veche colaboratoare a Elenei Udrea. În 2012, pe când Udrea era președintele PDL București, Wring a făcut parte (alături de Turcescu și Videanu) din echipa care a desemnat persoana care a ocupat primul loc pe lista PDL pentru Consiliul General.
La fel ca USR-iștii de azi, Elena Udrea anunța în aprilie 2012 că „e nevoie de un nou mod de a face politică”. Pentru a „recâștiga încrederea bucureștenilor”, Udrea anunța crearea unui juriu care să decidă cine va deschide lista PDL la alegerile locale pentru Consiliul General București. (Era vorba, în realitate, de persoana care urma să ocupe locul doi pe listă, locul 1 fiind deja ocupat de candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană). Din juriu făceau parte 5 persoane, între care ofițerul acoperit Robert Turceascu, catastrofalul fost primar Adriean Videanu și Roxana Wring, la acea vreme președintele unui ONG, ProDomo.
Roxana Wring împreună cu colegii ei din juriul numit de Udrea au desemnat-o pe Simona Crețu pentru lista PDL pentru Consiliul General. Alegerea a fost pe măsura juriului. Simona Crețu avea să se remarce ulterior prin numeroase declarații incoerente, printre care și aceea că primarul Sorin Oprescu a fost reținut pentru că ea i-a scris numele pe o hârtie și Universul a ascultat-o.
Ca și perioada dinainte de 1989, pe când lucra cu turiști străini, și colaborarea cu Elena Udrea lipsește din biografia oficială a Roxanei Wring, în prezent șefă a USR București și consilier general. Întoarcerea în țară a fostei șefe a PDL București ar putea însemna însă o veste bună pentru USR. Wring i-ar putea cere Elenei Udrea ajutorul pentru stablirea candidaților USR pentru București” – Mugur Ciuvică.