Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

SCANDAL ÎN SĂNĂTATE! Bodog declară că Orban şi Tătaru au lăsat medicii fără sporul pentru condiţii periculoase

Senatorul Florian Bodog afirmă că sporul pentru condiţii periculoase în cazul personalului medical nu poate fi acordat, pentru că nu a fost emis nici acum ordinul de declarare a epidemiei în ţara noastră, motiv pentru care acesta cere demisia premierului Ludovic Orban şi a ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru.

”Ministerul Sănătății nu a emis NICIODATĂ ordinul de declarare a epidemiei în România! Spitalele sunt în haos!
Ministrul Sănătății minte!
În urma discuțiilor avute cu lideri ai Sanitas din țară, dar și cu manageri de spitale, am aflat că spitalele au transmis atât către minister cât și către CNAS solicitări pentru plata personalului – mă refer la stimulentul de risc – însă ministerul nu a alocat banii!
Mult mai grav și mai iresponsabil este însă că nici sporul pentru condiții periculoase nu poate fi acordat, conform HG 153/2018!!! Pentru că, iar asta e MONSTRUOS, ministerul Sănătății nu a emis NICI ACUM ordinul de declarare a epidemiei în țara noastră! Suntem în 14 Mai, ultima zi din starea de urgență, iar Ministerul Sănătății nu a fost în stare să emită acest act fundamental.
Nu mai e de joacă, nu mai e cu scuze sau „artificii”: Orban trebuie să demisioneze, Tătaru trebuie să demisioneze! Acum!, a scris fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog, pe pagina sa de Facebook.