Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Mihai Fifor lansează un atac dur la adresa lui Dacian Cioloș: Degeaba ați fost premier

Mihai Fifor lansează un atac dur la adresa lui Dacian Cioloș, care a criticat propunerea premierului de modificare a legislației pentru a întări pedepsele pentru crime, violuri și pedofilie, ca și posibilitatea expusă de Viorica Dăncilă, de a organiza un referendum pentru a consulta voința românilor în acest scop.
Fifor îl numește ipocrit și oportunist suprem pe liderul PLUS și menționează că pentru oameni ca el a făcut premierul apel ca evenimentele de la Caracal să nu fie folosite în scopuri politice.

“Îi răspund ipocritului și oportunistului suprem al politicii românești Dacian Cioloș că și dumnealui putea să “întărească legislația”, dacă atât a înțeles din mesajul premierului.
Aici vorbim de un referendum național de consultare pentru introducerea unor măsuri radicale, cum ar fi pedeapsa cu închisoarea pe viață sau castrarea chimică pentru pedofili, violatori și criminali.
Vorbim de măsuri drastice, care să curețe societatea românească de astfel de fapte monstruoase și să nu permitem ca ceea ce s-a întâmplat la Olt să se repete vreodată.
Pentru oameni lipsiți de o minimă decență, ca domnul Cioloș, a făcut premierul Dancilă apel ca tragedia de la Caracal să nu fie folosită ca instrument politic și, cu atât mai puțin, electoral.
Domnule Cioloș, degeaba ați fost premier”.