Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Mihai Fifor îl ironizează pe liderul Partidului Lozincă – USR, Dan Barna

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, declară că țara nu trebuie lăsată pe mâna unor aventurieri superficiali, gen Dan Barna de la USR:

“Liderul Partidului Lozincă – USR, domnul Dan Barna, ne-a informat cu senitatate, aseară, în cadrul unei emisiuni de televiziune că, în cazul în care va ajunge președintele României, primul demers al domniei sale va fi acela de declanșare a alegerilor anticipate.
Desigur, după ce, în prealabil, va convinge toți parlamentarii să demisioneze din Parlament, în urma unui “acord politic”.
În caz contrar, ne-a informat că va mai aștepta un an. Cu alte cuvinte, români, mai votați-ne o dată, că noi oricum nu vrem si nu știm să guvernăm, ci doar mimăm în campanie.
O atitudine atât de lejera în conținut și atât de jignitoare la adresa electoratului este de netolerat și mă convinge definitiv că USR nu reprezintă o alternativă, ci o aventură iresponsabilă în care nu avem voie să aruncăm România.
PSD are datoria de a rămâne responsabil și de a nu lasă țara pe mâna unor aventurieri superficiali a căror viziune este desprinsă, după cum a afirmat liderul acestora, din celebrul serial „Game of Thrones”.
Un serial care, dați-mi voie să va reamintesc, s-a cam încheiat în … flăcări!
Mulțumim pentru avertisment, domnule Barna! Nu vă vom permite să dați foc țării.
Guvernare înseamnă maturitate și responsabilitate, nu o joacă pe seama Romaniei”.