Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Mesajul preşedintelui PSD Costeşti, Dani Stancu, pentru alegerile de duminică

Duminică are loc turul 2 al alegerilor prezidențiale, iar bătălia se dă între Viorica Dăncilă, candidatul susţinut de PSD, şi Klaus Iohannis, susţinut de PNL.
Dani Stancu, preşedintele PSD Costeşti, a transmis un mesaj prin care îi îndeamnă pe cetăţeni să vină la vot şi să susţină “un preşedinte care luptă pentru fiecare român, un preşedinte care generează echilibru, un preşedinte care nu provoacă crize, un președinte care să nu mai genereze ură și dezbinare între români”.

“Fiecare vot contează!
Vă aștept pe toți locuitorii oraşului Costeşti să veniţi duminică la vot. Să votaţi un preşedinte care luptă pentru fiecare român, un preşedinte care generează echilibru, un preşedinte care nu provoacă crize, un președinte care să nu mai genereze ură și dezbinare între români, un președinte al tuturor românilor pentru că nu mai putem continua să ne facem rău singuri. Acest președinte poate să fie numai Viorica Dăncilă!
A vota Viorica Dăncilă înseamna a vota pentru copii, elevi, studenţi, profesori, medici, pensionari, fermieri, salariaţi, pentru părinţii şi bunicii noştri care au construit România de astăzi, așa cum declara şi Mircea Diaconu.
Din acest motiv PSD susține un președinte care să nu mai împartă românii între ai mei și alții, între peneliști și pesediști.
Dragi locuitori ai oraşului Costeşti, vă invit pe toţi cei care aţi votat în primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale cu Mircea Diaconu, Dan Barna sau Theodor Paleologu să veniţi alături de PSD pentru susținerea candidatului Viorica Dăncilă, un președinte aproape de români. Să votăm pentru a demonstra că nu există două Românii şi că societatea este una singură!”
Cu stimă,
Dani Stancu – preşedinte PSD Costeşti