Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Ion Mânzână, vicepreședinte CJ Argeș: ”Toți incapabilii care au dus țara asta de râpă vin acum să critice PSD”

Sâmbătă, 9 iunie, va avea loc în București, mitingul PSD împotriva abuzurilor, a încălcării principiilor statului de drept și pentru respectarea democrației. Prezent la conferința PSD Argeș, Ion Mânzână, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, a vorbit despre organizarea acestui miting.

”Mitingul se organizează la cererea membrilor de partid, deoarece toți incapabilii care au dus țara asta de râpă vin acum să critice PSD! Mă rog, nu s-au tăiat păduri în țara asta, câte cozi de topor avem!
Tema mitingului de sâmbătă este una generoasă, adică împotriva abuzurilor şi a încălcării principiilor statului de drept. Păi, chiar ne facem că nu vedem problemele din această țară şi ce abuzuri s-au făcut? Au fost distruse carierele şi destinele unor oameni, mai ceva ca pe vremea fostei Securităţi.
De ce e de rău că PSD vrea să facă un miting? Mai ales că vom protesta împotriva încălcării principiilor statului de drept şi abuzurior din justiţie. Va fi un miting de apărarea democraţiei şi nu aşa cum fac ehipele de zgomote care participă la așa zise mitinguri de câte 20 – 30 de persoane, care habar nu au de ce se întâlnesc și ce scandează!”, a declarat Ion Mânzână. (sursa: universulargesean.ro)