Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

De la înălțimea funcției de președinte al României, Iohannis se comportă ca într-o răfuială din spatele blocului

Fost ministru al Sportului, senatorul Marius Dunca, într-o postare pe pagina sa de Facebool, îl critică în termeni duri pe Iohannis care a respins din nou numirea Olguței Vasilescu ca ministru al Dezvoltării, pe motiv că “Nu are pregătirea necesară”

“De la înălțimea funcției de președinte al României, Iohannis se comportă ca într-o răfuială din spatele blocului. Mânat de ambiții personale, Iohannis îi atrage pe români, fără voia lor, într-un război în care devin simple victime colaterale.

Motivele pentru care Iohannis refuză propunerile de miniștri se schimbă de fiecare dată, doar morala rămâne aceeași și anume că într-o vendetta personală, Klaus „blocaj” Iohannis e dispus să sacrifice activitatea economică și administrativă a României.

Să spui despre Olguța Vasilescu că nu are experiența necesară înseamnă să ștergi cu buretele activitatea acesteia de la vârful administrației centrale și locale, din pozițiile de ministru al Muncii și primar al Craiovei.
Mă întreb câte motive diferite mai poate inventa Klaus „blocaj” Iohannis, pentru a continua acest război fără învingători, dar cu peste 20 de milioane români învinși.”